Kummikoira-lahjakortti

Kummikoira-lahjakortti on oiva tapa tukea toimintaamme, jos et pääse (vielä) vierailemaan paikan päällä. Kummikoira-lahjakortilla pystyt valitsemallasi kuukausimaksulla kerryttämään itsellesi lahjakorttia, jonka voit halutessasi lunastaa ja käyttää aktiviteetteihimme (safarit, vierailut). Tulet viikottain saamaan kuvan/videon kummikoirastasi sähköpostiisi ja joka toinen viikko kuulet myös tarkemmin kummikoirasi kuulumiset.

Lahjakortin avulla pystyt pikkuhiljaa kerryttämään itsellesi “kassaa”, jonka voit käyttää esimerkiksi talviseen rekiajeluun. Lahjakortin lunastusohjeet löydät alempaa.

Sivuillamme on esitelty 17 kummikoiraa, joista voit valita mieleisesi. Kun olet tutustunut kummikoiriin, voit siirtyä täyttämään tämän lomakkeen ja seurata sen ohjeita: https://forms.gle/XYLCxMpDTGFFfRsc8

Kuulumisien kautta pääset tutustumaan kummikoirasi elämään ja meidän arkeemme etänä ja toivottavasti jokin päivä, myös ihan livenä!

Lahjakortin lunastusohjeet

  • Lahjakortti tulee lunastaa viimeistään 2 (kahden) kuukauden kuluttua viimeisestä kuukausimaksusta. Lahjakortti on voimassa ja se on käytettävä 12 (kahdentoista) kuukauden aikana lunastamisesta. Voimassaoloaika lukee lahjakortissa.
  • Laita meille sähköpostia osoitteeseen huskypalvelut@gmail.com halutessasi lunastaa lahjakorttisi, niin toimitamme sen Sinulle kirjekuoressa tai sähköpostitse.

Lahjakortti, ehdot

  • Saadakseen palvelun lahjakortin haltijan tulee tehdä varaus nettisivuiltamme www.arcticrunaway.com tai puhelimitse +358 50 4401066 , ilmoittaa lahjakortin numero ja voimassaolon päättymispäivämäärä, saada vahvistus varauksesta ja saapua sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Ostaja ymmärtää, että jos ostaja jättää saapumatta, katsotaan palvelu suoritetuksi eikä lahjakortin arvoa hyvitetä rahassa tai muulla keinoin. Varaathan haluamasi tuotteen hyvissä ajoin, jotta pystymme varmistamaan sopivan ajankohdan aktiviteetille.
  • Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.
  • Lahjakortti on käytettävä yhdellä kertaa eikä mahdollista lahjakortille jäävää summaa palauteta tai hyvitetä.
  • Lahjakortin voi käyttää ainoastaan nettisivuillamme myynnissä oleviin normaalihintaisiin aktiviteetteihin.

Kummikoirat

Äijä

Äijä

Äijä on 8-vuotias siperianhuskymix, jolta ei luonnetta puutu. Tämä pörröturkki pitää huolen, ettei ihmisiltä vain lopu halit tai pusut kesken. Koirakavereillensa Äijä osaa olla aikamoinen maanvaiva röyhkeytensä puolesta, ja siksi Äijää ei voi kenen tahansa kaveriksi tarhaan laittaa. Lisänä vieläpä se, että tämä apinahan osaa kiivetä myös häkistä pois…


Elsa & Anna

Elsa & Anna

Mitäpä olisi arki ilman pientä Frozen-vibaa? Nämä sisarukset ovat varsin lempeitä ja harmittomia pörröturkkeja, jotka saivat nimensä Frozen elokuvasta tuttujen Anna- ja Elsa-prinsessojen mukaan. Siperianhuskeille tuttua juttelua on havaittavissa paljonkin Annan kiljuessa ja Elsan mourutessa. Hauskoja, mutta enemmänkin leppoisia lenkkeilijöitä valjakossa.


Snake

Snake

Tämä 5-vuotias kiemurtelija on nimensä veroinen. Kun Snake innostuu, heiluu hänen koko ruumiinsa kuin käärmeellä. Tämä tyttö on varsin kuuliainen kaveri, ja yksi parhaimmista johtajistamme valjakossa. Kun meno oikein yltyy, niin pääsee hänen suustaan sellaisia ääniä, ettei niitä enää koiran ääniksi tunnistaisi!


Boa

Boa

Boa on kuin ilmetty äitinsä Snake. Nopealla vilkaisulla saatammekin sekoittaa nämä kaksi koiraa keskenään. Boa rakastaa juoksemista, vaikka rekikoiran ura oli vaarassa jo pentuna kun leikin temmellyksessä häneltä murtui yksi varvas. Onneksi se parantui hyvin, eikä ole tähän mennessä vielä haitannut menoa. Vauhtia tällä riittää!


Naja

Naja

Najatus on kuin ihmisen ajatus, kun hän sille päälle sattuu. Mahdoton tehopakkaus, joka kuitenkin osaa olla niin rauhallinen ja ajattelevainen, aina silloin tällöin… Nuoruuden innokkuus vielä puskee kovasti hänen luonteesta läpi, mutta kokemuksen ja järjen karttuessa uskomme tästä kuoriutuvan varsin mallikas vetokaveri.


Lerk

Lerk

Vanha rouva Lerk on kesto-onnellinen, aina ja kaikesta. Vaikkakin mielestämme Lerk ei ehkä ole se kaunein kukkanen kedossa (näyttääkö hän teidänkin mielestä vähän Batmanille?), on hän silti ollut varsin korvaamaton rekikoira meille. Alunperin Norjasta saapunut Lerk on äiti niin Vidarille kuin Reutallekin, unohtamatta heidän sisaruksiaan. Lerk on varsin lempeä hännänheiluttaja, eikä tahdo kenellekään pahaa.


Dot

Dot

Tämä pieni veijari on laumamme nuorin jäsen. Dot syntyi heinäkuussa ainokaisena emälleen Marialle. Dotin isä on komea poikamme Reuta. Dot kasvaa hurjaa vauhtia ja tähän asti hän on elellyt meidän kanssa sisällä Marian ja tätinsä Ruutin kanssa. Seikkailut ja leikit Ruutin kanssa ovat hänen mielestään parasta ajanvietettä!


Vidar

Vidar

Iso, kiltti jättiläinen Vidar on luultavasti yksi lempeimmistä pojistamme, joka ei tee pienille ja ärsyttäville pennuillekaan mitään pahaa. Itse asiassa Vidaria hieman hirvittää pienet ja äänekkäät olennot, jolloin hän tulee jalkoihimme pyörimään ja pyytämään apua. Vidar on oikea lempeyden perikuva, hänen kuitenkin ollessa voimakkain koira koko kennelissämme.


Hertta

Hertta

Hertta on nimensä veroinen neiti Herttainen. Tämä tyttö on sielunmaailmaltaan lähempänä perhoskoiraa, kuin arktista ja pelotonta rekikoiraa. Hertta nauttii sohvalla loikoilusta ja sisällä olosta, vaikka hän viihtyy myös ulkotarhoissa kavereiden ollessa leikkisät. Hertan ehdottomia lemppareita kennelissämme on kuitenkin meidän eläköityneet papat, varsinkin Tarzan on hänen mielestään varsin hurmaava herrasmies.


Olga

Olga

Tämä nuori narttu on osoittautunut erittäin potentiaaliseksi rekikoiraksi. Olga on mahdottoman innokas työssään ja viime talvena osoitti mainioita piirteitä myös valjakon johtajan roolissa. Olga sai viime vuonna ensimmäiset pentunsa, ja heistäkin on hyvää vauhtia kasvamassa oikein komeita rekikoiria. Olga on omasta pentuestaan reippain ja pelottomin.


Nipsu

Nipsu

Olgan tyttöpentu Nipsu sai nimensä Muumien maailmasta, kun päätimme nimetä pentueen lastenohjelmien hahmojen mukaan. Nipsulla pukkasi aikamoinen teiniuhma hiljattain päälle, mutta olemme onneksi jo selättäneet sen aika hyvin. Syksyllä alkavissa vetotreeneissä Nipsu ja hänen sisaruksensa pääsevät ensimmäistä kertaa koittamaan vetokoiran työtä, kun päästämme heidät valjakkoon juoksemaan!


Pango

Pango

Olemme aika vakuuttuneita, että tämä nuori herra on perinyt joitakin geenejä mölyapinoilta. Ääntä lähtee välillä laittoman paljon, ja se ääni on kyllä niin persoonallinen ettei sitä voi olla huomaamatta tai tunnistamatta! Pango on herttainen luppakorva, joka on varsin harkitsevainen, mutta samalla todella innokas rekikoira.