Tuotteet

Elämykset kanssamme

Tarjoamme valjakkoajeluita 5-20 kilometriin. Pääset itse ajamaan omaa valjakkoasi upeiden harjujen lomassa. Kaunis luonto ympärilläsi tarjoaa rauhaa ja koirat edessäsi puhdasta voimaa.

Rekeen mahtuu 2 aikuista ja 2 lasta. Pyrimme saamaan perheet aina samaan rekeen. Safarit myydään periaatteella 2 aikuista/reki. Jos haluat ajaa yksin, kysy tarjous soittamalla tai sähköpostitse.

Koronavirusepidemian aikana panostamme hygieniaan ja vältämme lähikontakteja. Emme ota asiakkaita vastaan, jos meillä esiintyy flunssaoireita. Aktiviteettien tapahtuessa ulkona tarttumisriski on minimaalinen. Koska olemme pieni yritys, meidän on myös mahdollista ottaa yksi seurue kerrallaan safarille tai vierailulle.

  • Alle 12-vuotiaat lapset -50 % normaalihinnoista.
  • Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta.
  • Hintaan sisältyy:
    • ajo- sekä turvallisuusohjeistus
      • opetamme, miten valjakkoa ajetaan turvallisesti
      • kerromme turvallisuusohjeet retkeä varten
    • opastus retkellä
    • lämmin juoma sekä lämmin eväsleipä kodassa (10 kmn ja 20 kmn retket) HUOM. Ilmoita erikoisruokavaliot erikseen
    • vastuuvakuutus

Hetkesi Musherina, 5 km

Tiesitkö, että koiravaljakon ohjastajaa tavataan kutsua nimellä “musher”, suomalaisittain musheri? Tämä on hetkesi loistaa! Viiden kilometrin reitti on mukava katsaus koiravaljakolla ajamiseen.

Ajelun jälkeen pääset rapsuttelemaan valjakkoasi ja tutustumaan koiriin hiukan paremmin. Hinta 95 €/aikuinen, sis. lämmin juoma.

Varaa

Ympäri mennään, yhteen tullaan, 10 km

Innokkaat rekikoirat ovat valmiina viemään sinut seikkailuun. Tämä reitti on varsin vaihteleva, mikä takaakin sen, ettei retken aikana tule olemaan tylsää! Reitti kulkee läpi metsien, soiden ja yli harjujen tuoden sinut takaisin kennelille.

Ajelun jälkeen tunnelmallinen Kota odottelee sinua avotulen ja eväiden kera. Hinta 145 €/aikuinen.

Varaa

Talven tuntua, 20 km

Tämä retki sopii seikkailijoille! Ajelun aikana tutuksi tulevat niin metsät, suot, kuin järvetkin. Retkellä tulet huomaamaan, millaista tiimityöskentelyä valjakkoajo todellisuudessa on, ja voit kokea mahtavan yhteyden koirien kanssa.

Ajelun jälkeen pääset kiittämään uusia karvakavereitasi ja lämmittelemään varpaitasi Kodassamme lämpimän välipalan kera. Hinta 200 €/aikuinen.

Varaa