Keitä olemme?

Arctic Runaway Huskyn takana toimivat Mikko ja Tiia. Heitä yhdistävät intohimo rekikoiriin ja niiden ihmeelliseen maailmaan. Mikolla kokemusta rekikoirista on kertynyt jo reilun 20 vuoden takaa, kun taas Tiia on työskennellyt koirien kanssa nelisen vuotta. Mikon kaksi lasta ovat myös aktiivisesti mukana arjessamme koirien keskellä. Toinen on juuri alkanut ajamaan omaa valjakkoaan ja alkanut oppimaan, millaista on olla “musheri”. Nuorempi sen sijaan on pentuhoitajamme, joka on aina niin kovin innoissaan kun meille syntyy pentuja. Saatat nähdä nuorimmaisen myös leikkimässä Kodassa leikkejään tai kurkistelemassa rekipussista.

Kummallakin lapsista on myös ikiomat koiransa, joista he pitävät huolta. Liekkö koirat opettavat heille enemmän, kuin he niille…

Kaikkien meidän sydämet ovat täysillä tässä mukana. Tämä ei ole meille pelkkää työtä, vaan koko elämäntapamme.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Haluamme tarjota vieraillemme helposti lähestyttävän ilmapiirin, onnellisia koiria joiden kanssa touhuta, sekä iloisia elämyksiä. Meidän tapoihimme ei kuulu kiirehtiä liikaa, koska loppujen lopuksi aika koirien kanssa tuntuu aina liian lyhyeltä.

Jos sinulle tulee meillä vieraillessasi kysymyksiä mieleen, olemme enemmän kuin iloisia päästessämme vastaamaan!

Sijainti

Oivangin Lomakartano, Kuusamo

Puhelin

+358 50 4401066

Sähköposti

huskypalvelut@gmail.com